Application Developer

Bedrijfsnaam: 
SIEMENS nv
Job
Sector: 
ICT, telecom en internet
Jobtype: 
Jobaanbieding
Jobinhoud: 

Het ontwikkelen van spitstechnologische oplossingen die zowel aan de uitdagingen van vandaag als van morgen voldoen, is altijd al het ordewoord van SIEMENS geweest. Als onderneming actief op het vlak van industrie, energie, mobiliteit en tal van andere domeinen, zoekt SIEMENS onophoudelijk naar nieuwe, gedreven talenten die verder willen groeien in de richting van ontwikkeling en innovatie.

Om optimaal aan de verwachtingen van morgen - en dus aan de behoeften van onze klanten - te voldoen, gaat de evolutie van onze oplossingen gepaard met een optimalisering van onze tools en applicaties om het werk van onze medewerkers optimaal te ondersteunen.

Met dit voor ogen is de IT-afdeling van SIEMENS Belux in Huizingen op zoek naar een Application Developer (M/V).

Waaruit zal je uitdaging bestaan?

Als Application Developer zal je hoofdopdracht bestaan uit de analyse, ontwikkeling en implementatie van business applications die het werk van onze interne medewerkers vereenvoudigen of verbeteren.

Met dit voor ogen zullen de volgende technologieën voor jou geen geheimen meer hebben: VB.net, ASP.net, SQL Datawarehouses, SQL Server Business Intelligence, Sharepoint… en dit aan de hand van opleidingen maar eveneens door je vermogen om te leren op het terrein, samen met je collega’s.

Gewenst profiel: 

Je bent pas afgestudeerd en houder van een bachelordiploma in de IT.

Je hebt een sterke affiniteit met het thema Business Intelligence en je wil je competenties aanwenden om gerelateerde projecten te ontwikkelen, en dit binnen een internationale onderneming die actief is op het vlak van engineering.

Je spreekt vlot Nederlands en Engels en je hebt een goede kennis van het Frans.

Aangezien je dagelijks in contact staat met een brede waaier van medewerkers (assistent, sales engineer, manager), beschik je over sterke communicatievaardigheden en ben je oplossingsgericht en steeds bereid op vragen te antwoorden.

Wij bieden: 

We bieden je als pas afgestudeerde enerzijds de gelegenheid ervaring op te doen, zowel door technische trainingen als door opleidingen in soft skills, en anderzijds door de toegewijde omkadering van je collega’s en van je manager.

Als internationale onderneming biedt SIEMENS je eveneens de gelegenheid te evolueren binnen een zeer diverse omgeving waar de nadruk ligt op de ontplooiing van de medewerkers.

Hoe solliciteren?: 

Als je dit avontuur wil aangaan, aarzel dan niet langer. Solliciteer meteen, zodat we kunnen kennismaken!

Contact persoon: sandrine.gekiere.ext@siemens.com

Locatie: 
Huizingen (Vlaams-Brabant)
Deadline: 
10/07/2018 - 14:45 tot 08/10/2018 - 14:45