Technisch Support Medewerker

Organisation: 
Camso
Organisation description: 
CAMSO is een belangrijke speler in de ontwikkeling, productie en wereldwijde distributie van een breed gamma banden, wielen, velgen en rubberkettingen. Dit voor zowel industriële als off road toepassingen, maar ook voor gemotoriseerde sporten. Als wereldwijd leverancier van OEM's, is Camso in 26 landen aanwezig, heeft productievestigingen in oa Sri Lanka, Canada, Korea, Italië, de VS, China en Vietnam, en stelt 7500 mensen te werk, waarvan een 200-tal in R&D. De onafgebroken groei creëert continue nieuwe uitdagingen waarbij innovatie en technische knowhow centraal staan. Voor de BU Material Handling van Camsotech, het in Gent gelegen Europese R&D center, zoeken we voor de Product Development afdeling momenteel een extra collega (m/v)
Job
Sector: 
Techniek en productie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Contents: 

De doelstelling van ons Product Development team is het ontwikkelen van nieuwe producten die beantwoorden aan de vraag van de klant · Ons internationaal team ontwerpingenieurs en tekenaars heeft als kerntaak het ontwerpen van banden, hoofdzakelijk voor fabrikanten van heftrucks.

Als Technisch Support Medewerker sta je in voor de opvolging, samenvatting en rapportering van de testresultaten  (fieldtesten en testbankresultaten) van het validatiecentrum.

Dit betekent concreet dat je: · de testresultaten - zowel compound testen als statische en dynamische testen op banden - actualiseert en rapporteert · assistentie verleent aan de product engineers bij het organiseren van product testings en het updaten van werkinstructies · de nodige testen opzet en uitvoert ihkv productontwikkeling, -modificatie en -verbetering · het validatiecentrum ondersteunt bij de behoefte aan ontwerptekeningen · bij compound verbeteringsprojecten de nodige testen opzet en opvolgt · de design teams ondersteunt bij nieuwe ontwerpen en concepten · de R&D documenten opmaakt en stipt bijhoudt in de databank · Je rapporteert rechtstreeks aan de Product Development Director van het ETC.

Required profile: 
  • Je hebt een Bachelor diploma (laborant, chemie, mechanica of elektromechanica,…)
  • Camso kenmerkt zich door commitment, teamwork en ownership. Dit verwachten we ook van jou! Bovendien werk je heel planmatig en precies, behoud je het overzicht en  ben je heel service minded
  • Je bent een vlot communicator, een échte teamplayer en je aardt in een internationale context waarbij Engels de voertaal is
  • Je hebt goede kennis van MS Office en noties van AutoCAD, SolidWorks of LabVIEW of bereid om deze programma’s aan te leren
  • Je woont in de Gentse regio.

 

We offer: 

Je wordt opgenomen in een stimulerende en uitdagende omgeving waarbij je nauw samenwerkt  met jonge en dynamische collega’s en dit in een internationale context

  • Onze cultuur wordt gekenmerkt door teamspirit, integriteit, empowerment en respect voor iedere medewerker. Ook voor jou!
  • We bieden je een boeiende functie met kansen tot ontplooiing
  • Tot slot krijg je een aantrekkelijk salarispakket met inbegrip van extralegale voordelen.

 

How to apply?: 

Stuur meteen je motivatiebrief en cv  naar Derveaux Select via jobs@derveaux-select.be  Blekersdijk 35, 9000 Gent. tel. 09/223 50 36.

We maken graag snel met jou kennis!

Neem ondertussen een kijkje op www.camso.co en onze presentaties op YouTube.

Application deadline: 
07/02/2018 - 15:00 to 08/05/2018 - 15:00