Stagiair marketing consultant

Organisation: 
Stairway
About the organisation: 
Digitale marketing
Street + number: 
Antwerpse Steenweg 144/0102
Zipcode: 
9080
City: 
Lochristi
Email: 
jobs@stairway.be
Phone: 
09 328 10 07
Stage
Content internship: 

DIGITAL MARKETING STAGIAIR Ben je klaar om van tussen de boeken te komen? Wil je graag je reeds opgebouwde digitale skills loslaten op de praktijk? Sta je te popelen om met echte klanten samen te werken? En wil je je vooral ontwikkelen tot een digitale expert? 4x ja? Solliciteer dan nu voor een stageplek bij Stairway! JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN Als Digital Marketing stagiaire bij Stairway heb je een afwisselende functie waar je veel kunt leren on the job. Onder het motto jong geleerd is oud gedaan krijg je onmiddellijk mee de verantwoordelijkheid voor het opzetten en beheren van de campagnes en kun je samenwerken met diverse leuke klanten. Samen met de steun van je collega’s - want ja ook als stagiaire ben je onderdeel van het team - mag je je verwachten aan de volgende uitdagingen: - Ontwerpen, plannen en optimaliseren van campagnes en deze evalueren met behulp van data; - Bekijken waar de campagnes nog verder geoptimaliseerd kunnen worden zodat er nog betere resultaten behaald gaan worden. We always go for the extra mile; - Leren hoe je aan klantenrelaties bouwt met huidige en nieuwe klanten om het beste uit de samenwerkingen te halen voor optimale resultaten; - Een onderdompeling in vernieuwingen, marktontwikkelingen en de nieuwste digitale trends om deze te vertalen en door te voeren naar concrete strategieën, campagnes en optimalisaties; - Het delen van inzichten, kennis en de resultaten van jouw experimenten met het Stairway team. Kennisdeling staat bij ons hoog in het vaandel!

Desired profile: 
 • Je volgt momenteel een opleiding aan de hogeschool of universiteit;
 • Je kunt niet wachten om ervaring op te doen in een online marketing agency;
 • Zelfstandig aan de slag gaan schrikt je niet af
 • Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Ads en andere geven je net zoals ons een warm gevoel vanbinnen;
 • Je hebt een assertieve en proactieve houding;
 • Wat technische skills aanleren en inzetten schrikken je niet af;
 • Je werkt planmatig;
 • Je draagt bij aan de positieve sfeer in het team, want we zijn allemaal toffe mensen.
Opleidingsprofiel: 
Bachelor in het bedrijfsmanagement: marketing
Graduaat in de marketing- en communicatiesupport
Postgraduaat digitale marketing en communicatie
We offer: 
 • Een uitdagende en afwisselende job, in een jonge en ambitieuze organisatie;
 • Een inspirerende en makkelijk te bereiken werkomgeving met een open cultuur en een aangename werksfeer;
 • Leuke collega’s;
How to apply?: 

Ga jij de uitdaging aan? Stuur je sollicitatie naar up@stairway.be Een CV is leuk, maar vertel ons ook alvast iets over je verwezenlijking waar je het meest trots op bent en welke doelstellingen je hebt.

Location: 
Lochristi
Deadline: 
Thursday, 6 May, 2021 - 15:30 to Saturday, 6 November, 2021 - 15:30