Stage Fiscaal Recht

Organisation: 
Bebotax BV
About the organisation: 
BEBOTAX is een eigentijds onafhankelijk, multidisciplinair en proactief advieskantoor gegroeid uit een boekhoud– en fiscaal kantoor gevestigd te Nazareth dat inzet op startup, opbouw, behoud en vererving van vermogen en ondernemingen binnen de context van duurzaamheid.
Street + number: 
Steenweg Deinze, 124, B
Zipcode: 
9810
City: 
Nazareth
Email: 
sollicitaties@bebotax.com
Phone: 
09/384 93 39
Fax: 
09/384 87 78
Stage
Content internship: 

Wat mag je verwachten …

  • U voorziet de cliënten van deskundig advies en maakt contracten in de volgende gebieden: Fiscaal recht, Vermogensrecht, Successieplanning, Fusies, Vennootschapsrecht, Overnames, Contractenrecht,…
  • U assisteert of begeleidt de senior dossierbeheerders bij hun opdrachten door het schrijven van overeenkomsten op het vlak van huur, aan– en verkoop van aandelen, handelsfonds en opvolging in familiale ondernemingen en tussen aandeelhouders.
  • U assisteert of begeleidt ook bij consultancy en gaat door tot de oplossing uitgeschreven voorligt. Verder werkt u mee aan de publicaties van het kantoor, die ook worden gepubliceerd op onze website.
  • U begeleidt zelf een aantal cliënten in de vermelde werkgebieden. Daarbij geeft u de nodige ondersteuning voor de verwerking van de boekhoudkundige gegevens en de voorbereiding van de periodieke rapporteringen en aangiftes. 
  • U begeleidt cliënten in hun groei in het verwerven en behoud van inkomen, vermogen, pensioen en erfenis.
Desired profile: 

Wat verwacht Bebotax van jou als stagiair?

Gedrevenheid, zin voor initiatief, de wil om iets van jouw stage te maken.
Kortom: een professionele attitude.

Tijdens jouw stage krijgen we ook al een indicatie in welke mate je beschikt over de competenties die wij belangrijk vinden.

Omdat we alleen zinvolle stageplaatsen en een degelijke begeleiding willen garanderen is het aantal stageplaatsen beperkt.

Hierbij de nodige opleiding waarvoor Bebotax een meerwaarde kan betekenen voor jouw stage of studie:

  • Master in de Rechten optie Fiscaliteit
Opleidingsprofiel: 
Bachelor in het bedrijfsmanagement: Accountancy-fiscaliteit
Graduaat fiscale wetenschappen
We offer: 

We hire on attitude, train on skills ...
 
Je komt terecht in een dynamische en ambitieuze werkomgeving. BEBOTAX is de internationale proactieve voorloper op high tech en paperless benadering in de streek. 

Daarbij wordt er een aangepaste en permanente opleiding, begeleiding, bijscholing en kennisuitwisseling voorzien. Iedereen krijgt een “peter / meter” toegewezen die de opvolging van uw opleiding en begeleiding verzekert.

Oh ja , een toffe werksfeer waardoor iedereen het beste van zichzelf kan geven, krijgt u er nog eens extra bij. Klinkt toch als muziek in de oren?

How to apply?: 

Zin in een kwaliteitsvolle stage? 

sollicitaties@bebotax.com
T.a.v. Valerie Demesure

Deadline: 
Wednesday, 5 May, 2021 - 14:00 to Sunday, 4 July, 2021 - 14:00