Stage bij een tech start-up

Organisation: 
WorkerPro Games
About the organisation: 
Een tech start-up in het hart van Brussel. WorkerPro Games is een innovatieve gamification oplossing voor scale-ups en grote organisaties. Met SaaS en mobiele applicaties biedt WorkerPro Games een oplossing om gebruikers beter te motiveren en bedrijfsprocessen te optimaliseren.
Street + number: 
Kroonlaan 227, Elsene, België
Zipcode: 
1050
City: 
Brussel
Email: 
info@workerpro.be
Phone: 
0487 71 35 03
Stage
Content internship: 
Binnen onze start-up bieden we een nieuwe stageplek aan voor een student die wil meedraaien in ons team. We hebben kantoren in Antwerpen en Brussel, maar bieden op dit moment een stageplek aan in Brussel.

Als founders van dit bedrijf geloven dat een stageperiode een leerproces is voor elke student én een opportuniteit is om in een korte termijn veel bij te leren. Gezien we een jonge onderneming zijn met een start-up mentaliteit, zal de student worden blootgesteld aan processen die heel uitdagend zijn en tevens leerrijk voor het verdere verloop van zijn of haar carrière. We geloven daarom dat een omgeving die steeds verandert en flexibel is, de beste leerschool is voor een stagestudent.

Desired profile: 

Ben je een student uit deze één van deze studierichtingen (Toegepaste informatica / Electronica-ICT) en werk je graag zowel in team als zelfstandig? Wordt je graag betrokken in de werking achter de schermen van een start-up en wil je meedoen aan onze innovatie-vergaderingen waarbij je uw kennis en ideeën rond programmeren en IT kan showcasen? Dan is WorkerPro Games de ideale stageplek voor u!

 
 
Opleidingsprofiel: 
Bachelor in de elektronica-ICT: ICT
Bachelor in de toegepaste Informatica
We offer: 

Jonge enthousiaste collega's die je graag mee betrekken in het team en je laten meegroeien gedurende je stageperiode. Als jong team begrijpen we de uitdagingen tijdens een stageperiode en willen we zo kort mogelijk op de bal spelen om deze uitdagingen op te vangen en de student ruimte te geven om te falen waaruit kan worden geleerd. We geloven dat een stageperiode een leerproces is dat een beginsel vormt van een succesvolle carrière en daar werken we graag aan!

 
 
How to apply?: 

Je kan je kandidaat stellen door een bericht te sturen naar dit e-mailadres: info@workerpro.be

Wil je meer inlichtingen alvorens je je kandidaat stelt, dan mag je met één van onze co-founders bellen: 0487 713 503.

Desired internship period: 
Semester 1 2021-2022
Location: 
1050 Elsene, België
Deadline: 
Saturday, 8 May, 2021 - 12:30 to Monday, 8 November, 2021 - 12:30