Social, grafisch, tekst, ... of eerder Lead Generation?

Organisation: 
Atalian Global Services
About the organisation: 
Lees hier wat een studiegenoot van jou als omschrijving op de LinkedIn pagina plaatste: ‘For a better performance’ is veel meer dan een baseline voor ATALIAN Global Services. Het streven naar permanente verbetering van onze dienstverlening zit ons in de genen. Onze voornaamste werkgebieden zijn integrated facility management, cleaning, building maintenance en restauratie. Sinds 1972 bestrijkt Atalian heel België met haar diensten. Dit doen we vanuit 6 filialen verspreid over Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Waar uw organisatie zich ook bevindt, kunt u rekenen op een performante en persoonlijke dienstverlening. Samen met onze filialen in 32 andere landen vormen we de groep Atalian die aangestuurd wordt vanuit Parijs. Als familiebedrijf met een omzet van 3 miljard Euro combineren we, de slagkracht van een multinational en de flexibiliteit van korte beslissingstrajecten. Begrijpen welke behoeften u heeft en welke beleving u wenst te bereiken bij uw medewerkers en uw klanten is onze topprioriteit. Op basis van die kennis vervult Atalian uw noden en garandeert u kwalitatief hoogstaande diensten. Kernwoorden daarbij zijn communicatie, innovatie en permanente optimalisatie. Aarzel niet ons te contacteren wanneer u zich ook kan vinden in onze missie: We bring RELIEVE & PERFORMANCE ​ to your COMPANY ​ through OPTIMIZED FACILITY SERVICES​ Atalian Team
Street + number: 
Internationalelaan 55b7
Zipcode: 
1070
City: 
Anderlecht
Email: 
geert.swaelens@atalianworld.com
Phone: 
0474 46 13 73
Stage
Content internship: 

Atalian komt op MarCom gebied nog maar piepen.

Maar net dit maakt het tot een boeiende werkplek voor iemand die een trekkersrol wil vervullen en echt mee aan de basis staan van waar Atalian naartoe wil.

Uit de huidge ervaringen met je collega-studenten kunnen we twee richtingen aanbieden:

1. Digitaliseren van lead-generation door inzet van Sales Navigator en SalesForce geïntegreerd in outlook. Hier bouw je aan het basisbestand om zo snel mogelijk performante direct marketing van hieruit te organiseren. Interressant voor iemand die inzicht in de corporate wereld wil opbouwen.

2. Social media is je ding. Van Planning tot voorbereiding, visueel uitwerken, inhoudelijk en textueel voorbereiden. Inplannen, uitvoeren, opvolgen, analyseren. Atalian, vindbaar maken in de digitale wereld.

Desired profile: 

Je hebt goesting!

Zin om mee te werken aan het MarCom pad van Atalian. 

Ben je op zoek naar een uitvoerende taak, dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Neem je daarentegen graag initiatief en durf je zelf, (soms) met vallen en opstaan, mee de koers bepalen? 

Tuurlijk zijn er, trouwens dankzij je collega studenten, al wat kaders opgehangen en regels bepaald. Maar het doek waarop geschilderd kan worden is nog zeer breed voor interpretatie en eigen creatieve invulling.

Heb je een open en directe communicatie? 

Kan je om met vrijheid en kom je toch gemaakte afspraken na?

Frans is een extra.

Laat iets van je horen als je hierin jezelf wel ziet fuctioneren en een echte bijdrage wil leveren tot de ontwikkeling van MarCom binnen Atalian.

 

 

Opleidingsprofiel: 
Graduaat in de marketing- en communicatiesupport
We offer: 

Misschien moet je het oor even te luisteren leggen bij je medestudenten die nu aan de slag zijn of waren binnen Atalian.

MarCom is binnen Atalian een departement in ontwikkeling. Maar de uiteindelijk lat ligt hoog. Je bepaalt mee en je realiseert mee de richting die we uitgaan. Als Covid het ons toelaat kom je in een nieuwe kantooromgeving terecht omringt door collega's van allerlei departementen.

Je maakt deel uit van het sales en marketing-team en werkt heel nauw samen in een heel klein team.

Vrijheid en open communicatie maar toch resultaat gericht. En daar kan (moet) je zelf voor zorgen. Natuurlijk met de nodige steun en werkmiddellen. 

Zoals elke student, bij Atalian, ontvang je een onkostenvergoeding. 

How to apply?: 

Stuur gerust je kandidatuur naar Geert Swaelens - geert.swaelens@atalianworld.com

Laat zien wat je kan maar motiveer vooral waarom je voor Atalian zou kiezen!

In samenspraak met de Odisee coördinatie van werkplekleren komen we wel tot de meest efficiënte planning en timing om je kandidatuur te evalueren.

Desired internship period: 
Semester 1 en semester 2 van academiejaar 2021 2022
Location: 
Deadline: 
Monday, 10 May, 2021 - 13:30 to Friday, 1 October, 2021 - 13:30