Milieudeskundige

Organisation: 
Pidpa
Organisation description: 
Als één van de grootste Vlaamse waterbedrijven zorgt Pidpa voor lekker en gezond drinkwater … aan huis geleverd, 24 uur per dag, 7 dagen op 7 bij meer dan 500.000 klanten. Hierdoor beschikken ruim 1,2 miljoen inwoners en bedrijven uit 65 gemeenten van de provincie Antwerpen op elk moment over kwaliteitsvol kraantjeswater.
Job
Sector: 
Chemie en farmacie
Energie en milieu
Kwaliteitszorg en veiligheid
Overheid en social profit
Wetenschap en onderzoek
Jobtype: 
Jobaanbieding
Contents: 

Als milieudeskundige krijg je een belangrijke ondersteunende rol  bij de uitvoering van het takenpakket van de milieucoördinator met als doel de bedrijfsvoering van Pidpa in overeenstemming te brengen met de geldende milieureglementering.

Onze cel milieucoördinatie is actief in het beheer van afvalstoffen, afvalwater, bodem (en grondverzet), grondwater, gevaarlijke stoffen en energie. Verder verlenen we ondersteuning bij de opmaak van milieuvergunningsaanvragen en het beheer van ruimingsspecie en rioolkolkenslib. In elk van deze thema's besteden we aandacht aan milieuzorg (opmaak van milieuprocedures, milieutechnisch en juridisch advies), intern milieutoezicht (audit en controle), milieuadministratie en milieurapportage. Sinds 2016 zijn onze bedrijfsprocessen ISO 14001 gecertificeerd. Onze cel milieucoördinatie zet zich ook in voor diverse initiatieven rond duurzaam ondernemen (deelname aan het VOKA charter duurzaam ondernemen, Green Key in Hidrodoe, …).

Voor meer informatie over de jobinhoud, neem een kijkje op www.pidpa.be

 

 

 

Required profile: 

Je beschikt over een grondige vakkennis op vlak van milieuzorg, milieubeheer, milieu- en preventiemanagement, milieucoördinatie of milieuadministratie. Deze kennis heb je verworven via een bachelordiploma in deze richting(en). Laatstejaarstudenten kunnen tot het examen worden toegelaten.

Kandidaten met een bachelordiploma in een scheikundige richting aangevuld met een 2-tal jaar aantoonbare relevante ervaring in milieuadministratie en milieuwetgeving kunnen ook toegelaten worden tot het examen.

Voor meer informatie over het profiel, neem een kijkje op www.pidpa.be

We offer: 
 • Bruto maandwedde in functie van ervaring:
  • 2.461,29 euro/maand (voltijds - zonder ervaring)
  • 3.806,99 euro/maand (voltijds - met 15j ervaring)
 • Overname relevante ervaring: uit de privésector tot 15 jaar en uit de openbare sector onbeperkt
 • 35 verlofdagen en 14 feestdagen
 • glijdende werktijden (38u/week)
 • Standplaats: Je werkt in ons kantoor te Antwerpen
 • Maaltijdcheques
 • Eindejaarspremie
 • Hospitalisatieverzekering
 • Groepsverzekering
How to apply?: 

Solliciteer online via www.pidpa.be, uiterlijk op 31 juli 2018.

Application deadline: 
07/06/2018 - 07:45 to 31/07/2018 - 00:00