Leermeester lichamelijke opvoeding

Organisation: 
Stedelijk Onderwijs Vilvoorde
Organisation description: 
Wij zijn de scholengemeenschap “stedelijk basisonderwijs Vilvoorde”. Onze scholengemeenschap bestaat uit 6 verschillende basisscholen, waarvan 1 school met 2 vestigingsplaatsen en 1 school voor buitengewoon lager onderwijs. Daarnaast is ook opgenomen in het stedelijk onderwijsnet: 1 school voor buitengewoon secundair onderwijs en 2 kunstacademies (muziek, woord, dans en beeldende kunsten). Wij zijn momenteel met meer dan 400 personeelsleden en bieden onderwijs aan bijna 3 500 leerlingen.
Job
Sector: 
Onderwijs en vorming
Jobtype: 
Jobaanbieding
Contents: 

Je staat 21/24 als leermeester lichamelijke opvoeding in de stedelijke basisscholen De Groene Planeet van Vilvoorde (Houtem)

Deze opdracht is voorzien tot 30/06/2021.

Indien positief geëvalueerd, mogelijkheid tot verdere opdrachten in de scholengemeenschap stedelijk onderwijs Vilvoorde voor 2021-2022.

Required profile: 

Bachelor lichamelijke opvoeding

Les geven in lichamelijk opvoeding in het basisonderwijs (vereist bekwaamheidsbewijs gevraagd)

We offer: 

De scholengemeenschap stedelijk onderwijs Vilvoorde bestaat uit 6 basisscholen (waarvan 1 school met 2 vestigingsplaatsen) en 1 school voor buitengewoon lager onderwijs. Dit kan talrijke mogelijkheden bieden.

Je staat er niet alleen voor: je kan steeds terecht bij ervaren collega's en bij de onthaal- en begeleidingscoach.

Woon-werkverkeer met het openbaar vervoer wordt volledig terugbetaald. Kom je met de fiets, dan ontvang je een fietspremie.

How to apply?: 
Contact: Mevr. Moreels Daisy
 

Solliciteren met CV

Location: 
Basisschool De Groene Planeet in Houtem
Application deadline: 
24/02/2021 - 12:00 to 31/03/2021 - 12:00