IT-team voor de brandweer

Organisation: 
Hulpverleningszone Oost Vlaams-Brabant
Organisation description: 
Hulpverleningszone Oost in Vlaams-Brabant verenigt sinds 2015 de brandweerposten Aarschot, Diest, Haacht, Landen, Leuven, Overijse, Scherpenheuvel-Zichem en Tienen. Deze acht posten met ruim 500 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de bescherming van de inwoners van de 32 gemeenten binnen Hulpverleningszone Oost. Met ons netwerk van posten en diensten doen we er samen alles aan om menselijke, materiële en maatschappelijke schade te voorkomen of minstens te beperken. Onze brandweer- en ziekenwagendiensten staan dag en nacht paraat om in te grijpen wanneer onze burgers, bedrijven en instellingen in nood verkeren.
Job
Sector: 
ICT, telecom en internet
Jobtype: 
Jobaanbieding
Contents: 

Deskundige IT support: blus jij onze dagelijkse ICT-brandjes voor ons? 

Haal je er veel voldoening uit wanneer computersystemen en netwerken optimaal functioneren? Help je met plezier je collega’s en medewerkers verder? Vastbesloten om alle problemen te overwinnen verschijn je aan de start. Elke IT-vraag pak je vast, en je zoekt de juiste weg in het doolhof om vooruit te geraken. Je moet geen specialist zijn, maar iemand die van aanpakken weet en elk soort brandje kan blussen. Als IT-helpdesk gebruik je remote control en troubleshooting tools, en ken je wel wat van VMWARE en VEAAM. Je kan beroep doen op je collega en externe specialisten, leren door ervaring, en genieten van elke overwinning.

Project manager IT: sta jij in vuur en vlam voor IT-beleidsontwikkeling en voor ons?

Wil je graag het IT-ontwerp mee verder uitdenken en vormgeven? De brandweer is een wereld in beweging, en een degelijk IT-beleid is een belangrijke bouwsteen in ons systeem. Je bent een gedreven persoon en gaat graag op zoek naar verbeteringen. Je krijgt heel wat vrijheid om dit zelfstandig te doen. Opvolging van projecten en budgetten hoort hier natuurlijk wel bij, net als het aansturen van je interne IT-collega en de externe specialisten. Je kent wel wat van VMWARE en VEAAM, en werkt graag met project management tools. Je hebt daarvoor reeds een gedegen opleiding achter de rug (vb. Prince 2). 

 
Required profile: 

Een bachelor- of masterdiploma is prima, maar ook zonder kan je je capaciteiten bewijzen voor ons IT-team.  

Meer info op onze website Hulpverleningszone Oost.

 
We offer: 
  • Een breed en afwisselend takenpakket, veel vertrouwen in je groeipotentieel en een grote zelfstandigheid, interessante mogelijkheden tot samenwerking met externe IT-specialisten. 
  • Meebouwen aan een sterke IT binnen onze jonge openbare organisatie. Werken bij hulpverleningszone Oost Vlaams-Brabant is werken bij de brandweer!
  • Werkzekerheid in een job in regio Leuven, combineerbaar met je privéleven.
How to apply?: 

Meer info op onze website Hulpverleningszone Oost.

 
Location: 
https://oost-vlaams-brabant.hulpverleningszone.be/pagina/gezocht-sterk-it-team
Application deadline: 
16/10/2020 - 12:00 to 08/11/2020 - 00:00