BCF Career Event Belgium 2021

Ontdek jouw carrière pad in Life Sciences met BCF Career

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan, een (jonge) professional op zoek naar de volgende stap in je carrière of gewoon geïnteresseerd in het verbeteren en verbreden van je carrière? Neem deel aan de grootste Belgische carrièrebeurs in Life Sciences, BCF Career Event op 17 November 2021 in Gent ICC en ontdek jouw carrière pad in de Life Sciences industrie.

BCF Career Event is de ontmoetingsplek voor iedereen die actief wil zijn in Bio/Life Sciences, Chemie, Food of Pharma en biedt je de kans om in contact te komen met een grote groep top werkgevers, deel te nemen aan bedrijfspresentaties, leren van ervaren professionals, en ruim 1.000 gelijkgestemde studenten of baanzoekenden te ontmoeten. BCF Career Event België is de perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden en wellicht vind je wel je eerste of volgende baan!

BCF Career Event België zal plaats in het Gent ICC op 17 November 2021 met een beursvloer en inspirerend programma. Ontdek het allemaal op www.bcfcareer.be.

Connect, netwerk en ontdek! Gratis bezoekers registratie!

Date: 
Wednesday, 17 November, 2021 -
09:00 to 18:00
Location: 
Gent ICC
Organisation: 
Hyphen Projects
Theme: