Bachelor Elektromechanica - Klimatisering

Organisation: 
Equans
Organisation description: 
Equans is de referentie voor multitechnische installaties en onderhoudsdiensten en maakt deel uit van de groep Bouygues. In ons bedrijf ontwerpen, installeren en leveren we op maat gemaakte oplossingen en diensten om de infrastructuur, uitrustingen, systemen en technische processen van onze klanten te verbeteren. Onze ambitie? Bedrijven en overheden begeleiden bij hun transitie: • energietransitie: door het energieverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen • digitale transitie: door installaties te verbinden om ze efficiënter te maken • industriële transitie: door de productiviteit en het beheer van technische installaties te optimaliseren
Job
Sector: 
Elektronica en elektrotechniek
Industrie en machinebouw
Techniek en productie
Jobtype: 
Jobaanbieding
Contents: 

Ben je in het bezit van een bachelor elektromechanica met afstudeerrichting klimatisering? Ben je een schoolverlater op zoek naar een eerste job of een doorgewinterde professional op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Equans is voor verschillende afdelingen binnen Smart Buildings op zoek naar nieuwe collega’s met jouw achtergrond!

Ben je een echte teamplayer met een gezonde dosis leergierigheid en een goeie portie enthousiasme? Dan maak jij hopelijk binnenkort deel uit van één van onze topteams!

Jouw job?

Jouw takenpakket hangt af van jouw interesses. Binnen onze afdeling zijn er verschillende opties:

  • zoek je een job met commerciële uitdaging, projectopvolging en dagelijks klantencontact? Dan is een functie als Project Engineer HVAC op jouw lijf geschreven!
  • is het commerciële minder jouw ding maar wil je wel een échte partner zijn van onze klanten en mee instaan voor het automatiseren van HVAC gelinkt aan gebouwbeheersystemen? Dan kan je bij ons aan de slag als Technisch Expert Automatisatie!
  • wil je liever hands-on werken en instaan voor onderhoud en depannage van HVAC? Of eerder het plaatsen van installaties in hypermoderne nieuwbouw- of renovatieprojecten? Mogelijkheden genoeg als Onderhoudstechnieker of Monteur HVAC!

Wij bekijken graag de opties in jouw regio (want even serieus, wie wil er nu nog uren in de wagen doorbrengen onderweg naar het werk?).

Required profile: 

Jouw troeven?

  • je bent in het bezit van een bachelordiploma elektromechanica met afstudeerrichting klimatisering
  • je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • je spreekt vlot Nederlands
We offer: 

Zin om mee te werken aan de multitechnische uitdagingen van morgen?

Ja? Dan kom je bij Equans terecht in een innovatieve en boeiende werkomgeving met gevarieerde projecten waarin je jouw skills verder kan ontplooien.

Je komt in contact met de nieuwste technologieën en helpt onze klanten bij de 3 grote transities van vandaag: de energietransitie, de industriële transitie en de digitale transitie.

Een job bij Equans betekent:

  • een competitief salaris in lijn met jouw opleiding en ervaring
  • afhankelijk van jouw functie ook tal van voordelen zoals eco- & maaltijdcheques, een leasewagen of camoinette, hospitalisatie- & groepsverzekering, GSM, ADV-dagen …
  • interessante opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

How to apply?: 

Ben je geïnteresseerd in deze functie en heb je vragen? Contacteer onze HR-collega Elisa Sonneville – elisa.sonneville@external.equans.com 

Solliciteren kan via https://jobs.equans.be/nl/39148

Location: 
Vlaanderen
Application deadline: 
24/01/2023 - 15:45 to 25/03/2023 - 15:45